Vragen

Heb je een vraag aan garage van Ottele? Kijk hieronder of jouw vraag en antwoord erbij staat. Zo niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je snel verder.

Wij helpen u weer vooruit!

Hoe lang duurt de reparatie, keuring of het onderhoud aan mijn (bedrijfs)auto of camper?

Wij plannen de werkzaamheden voor je (bedrijfs)auto of camper in. Bijna altijd worden deze binnen één dag voltooid. Als het langer duurt dan overleggen we uiteraard met je over mogelijke oplossingen.

Wat kost een reparatie of onderhoud?

Je krijgt altijd vooraf te horen wat de reparatie of het onderhoud gaat kosten. Zo kom je niet voor onverwachts voor hoge kosten te staan. Indien mogelijk repareren wij het onderdeel. Pas als dat niet meer kan, wordt het vervangen. Valt de reparatie te duur voor je uit? Dan bespreken we de mogelijkheden om gebruikte onderdelen te monteren of reparaties uit te stellen.

Hoe weet ik of mijn (bedrijfs)auto of camper klaar is?

Als de APK-keuring is uitgevoerd en de (bedrijfs)auto of camper is afgemeld bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer of de reparatie is voltooid, brengen wij je via een telefoontje of een SMS-bericht op de hoogte.

Moet ik voor alle reparaties een afspraak maken?

Voor een APK-keuring en reparaties aan je (bedrijfs)auto of camper maak je een afspraak online, telefonisch of via de mail. Voor zaken als een lekke band, een kapotte lamp of oliepeiling kun je altijd direct naar ons toe rijden. Twijfel je over de conditie van je (bedrijfs)auto of camper? Of functioneert deze, of een onderdeel, niet zoals je gewend bent? Kom naar de garage of bel om met een van onze monteurs te overleggen. Eventueel maken we dan een proefrit of we kijken mee met wat er aan de hand kan zijn. Vaak kan dit snel geregeld worden.

Verkopen jullie ook auto’s?

We verkopen zelf geen (bedrijfs)auto’s en campers. Wel kunnen we je begeleiden bij de aanschaf. Als je aangeeft wat je budget en wensen zijn, dan geven we advies welk voertuig geschikt voor je zou kunnen zijn.

Ik heb schade aan mijn (bedrijfs)auto of camper en wil dit graag bij Garage van Ottele laten repareren. Is dat mogelijk?

Bij ons kun je terecht voor de taxatie van de schade tot aan de uiteindelijke reparatie. We ontvangen de schade-expert van de verzekeraar, kijken mee en maken een offerte voor de eventuele reparatie(s). Is de schade niet verhaalbaar? Dan wordt er geen schadesturing door de verzekeraar gedaan. Wij kunnen dan meestal tegen dezelfde condities, als de door de verzekeraar aangewezen schadebedrijven, de schade aan uw auto repareren.

‘Wij zijn gespecialiseerd in campers en bedrijfswagens’

Bellen kan natuurlijk ook: 024-377 10 09