Reparaties en meer

Voor reparaties, APK-keuring en onderhoud ben je bij Garage van Ottele met jouw (bedrijfs)auto of camper aan het goede adres. Omdat we beschikken over alle uitleesapparatuur kun je bij ons met elk voertuig terecht, ongeacht merk, type of leeftijd. De meeste reparaties en werkzaamheden voeren we binnen een dag uit. Indien mogelijk repareren wij het onderdeel. Pas als dat niet meer kan, wordt het vervangen. Valt de reparatie te duur voor je uit? Dan bespreken we de mogelijkheden om gebruikte onderdelen te monteren of reparaties uit te stellen. Daarnaast kunnen we ook je auto taxeren of aankoopadvies geven. Maak online een afspraak of bel voor overleg.

Over deze reparaties en werkzaamheden vertellen wij je graag wat meer:

Accu

Start de auto niet meer door een kapotte of lege accu? Dan komen we naar je toe om de auto te starten met een booster. Start de auto nog wel? Kom dan naar onze garage, zodat we de accu kunnen doormeten. Een afspraak maken is dan niet nodig.

Airconditioning

Controle en onderhoud, zoals het zoeken en verhelpen van storingen en het bijvullen van de airco. We hebben vulstations met alle soorten koudemiddel op voorraad.

APK

Inspectie van de auto door een van onze APK-keurmeesters. We kunnen je adviseren over een goed moment voor de APK. Voor noodzakelijke reparaties maken we een offerte. Pas na overleg gaan we daarmee aan de slag. Wanneer je de APK combineert met een onderhoudsbeurt, dan is de keuring gratis.

Autoruiten

Autoruit kapot? Bij ons kun je de ruit laten repareren of vervangen. Twijfel je of je verzekerd bent voor schade aan de autoruit? Overleg dan even met ons.

Banden (voor zomer en winter)

Banden wisselen doen we terwijl je wacht. Zomer- en winterbanden kun je ook bij ons opslaan. Maak een afspraak via de site of bel, je kunt meestal op de door jou gewenste tijd terecht.

Batterijen autosleutel

Werkt de sleutel van je auto niet meer? Dan kan het zijn dat de batterij leeg is. Als je naar de garage komt, vervangen we de batterij voor je. Is het hoesje van je autosleutel kapot? Ook dat kunnen wij repareren.

Distributieriem

Een kapotte distributieriem kan veel schade veroorzaken aan je auto. Wees daarom alert op tijdige vernieuwing. Bij twijfel kijken we met je mee wanneer vervanging nodig is en plaatsen dan een nieuwe.

Kentekenplaten

Kentekenplaat kapot of vermist? Wij vragen direct een nieuwe (gele of witte voor fietsendrager of aanhanger) voor je aan en vervangen deze direct.

Koppeling

Schakelt je auto moeilijk of komt de auto traag in beweging? Dan kan het zijn dat de koppeling versleten is. Wij vervangen deze meestal binnen een dag.

Lampjes

Niet werkende voor- achter- of remlichten? Kom dan naar onze garage. Een afspraak maken is niet nodig. Lampjes proberen we direct te vervangen, zodat je mobiel blijft.

Motorstoringen

Hoor je een vreemd geluid of reageert je auto anders dan normaal? Kom dan naar onze garage. We lezen de computer uit en stellen vast of het nog veilig is om verder te rijden en anders gaan we op onderzoek uit.

Oliefilter vervangen en olie verversen

Het verversen van de olie wordt standaard gedaan bij een onderhoudsbeurt. Twijfel je over het oliepeil? Kom dan naar de garage. Een afspraak is niet nodig. Wij peilen de oliestand, vullen zo nodig bij en vervangen het oliefilter.

Onderhoud (grote, kleine of tussenbeurt)

Bij een bepaalde leeftijd of kilometerstand is je (bedrijfs)auto of camper toe aan een kleine, grote of middelmatige beurt. Wij geven aan wat daarvoor een handig moment is en voeren het afgesproken onderhoud voor je uit. Wanneer je de onderhoudsbeurt combineert met de APK, dan is de keuring gratis.

Remmen

Trilt de auto tijdens het remmen of hoor je een schurend geluid? Dan kan het zijn dat de remschijven versleten zijn. Breng je auto meteen naar onze garage. Wij maken de remschijven schoon of vervangen deze indien nodig.

Schokdempers

Versleten schokdempers kunnen ervoor zorgen dat de auto stuitert en veroorzaken een slechte wegligging. Wij vervangen de schokdempers binnen een dag. Twijfel je of het nodig is? Kom dan naar de garage. Dan maken we een proefrit.

Startmotoren en dynamo’s

Start je auto niet, ruik je rook of hoor je vreemde geluiden? Dan is de startmotor mogelijk kapot. Wij kunnen de startmotor meestal repareren of een gereviseerd (schoongemaakt) exemplaar monteren.

Uitlaten

Hoor je een vreemd geluid bij de uitlaat? Dan kan het zijn dat deze kapot is. Kom naar onze garage en we kijken direct of we het probleem snel kunnen verhelpen.

Versnellingsbak

Schakelt je auto moeilijk? Hoor je een raar geluid of kun je de auto niet meer in de versnelling zetten? Dan kan het zijn dat de versnellingsbak kapot is. Deze kunnen wij repareren of vervangen. Kom bij twijfel gerust naar de garage.

Taxatie en aankoopbegeleiding

Ben je toe aan een andere auto? En wil je je huidige auto graag verkopen? Garage van Ottele kan de auto voor je taxeren zodat je weet wat de auto waard is. Ook kunnen we je adviseren bij de aankoop van een andere auto. Jij laat weten wat je wensen zijn en wat je budget is. Wij gaan dan op zoek naar geschikte merken en typen, zodat je daaruit vrijblijvend een goede keuze kunt maken.

‘Wij beschikken over alle uitleesapparatuur’

Bellen kan natuurlijk ook: 024-377 10 09