Werken en leren

Reparaties, APK-keuringen en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door gekwalificeerde medewerkers. Zij hebben allemaal een MBO-opleiding tot eerste autotechnicus gevolgd en zijn tevens APK-keurmeester. Elke twee jaar volgens zij een herhalingscursus om hun bevoegdheid te behouden. Ook volgen zij regelmatig opleidingen. Zo blijven ze op de hoogte van actuele onderwerpen en de laatste ontwikkelingen binnen het vak.

Leerbedrijf

Wij vinden het belangrijk om ons vak goed over te dragen. Garage van Ottele is een officieel leerbedrijf. Eigenaar Hein van Ottele is erkend leermeester. Gedurende hun stage worden leerlingen binnen ons bedrijf onder zijn supervisie opgeleid. Zij volgen een VMBO- of BOL-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) autotechniek. Ook leiden wij twee van onze monteurs op die afkomstig zijn van de BBL-opleiding (Beroeps Begeleidende Leerweg) van het ROC. Zij zijn bij ons in dienst, werken vier dagen in de werkplaats en gaan één dag per week naar school.

Interesse in stage- of leerwerkplek?

Wil je bij ons stage lopen? Neem dan contact op met de stagecoördinator van je opleiding.

Heb je interesse in leerwerkplek bij ons in het kader van je BBL-opleiding? Stuur dan een mail met meer informatie over jezelf, je opleiding en je motivatie.