Over ons

Alle apparatuur in huis

Voor ons maakt het niet uit hoe nieuw of oud het vervoermiddel is en van welk merk. Garage van Ottele heeft alle apparatuur in huis. Zoals voor het uitlezen van storingen, het balanceren en uitlijnen van wielen en het onderhouden van airco’s. Reparaties, APK-keuringen en onderhoudsbeurten worden uitgevoerd door gekwalificeerde monteurs en keurmeesters. Zij volgen regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Reparaties binnen één dag of terwijl je wacht

In onze werkplaats staan negen kleine en drie grote bruggen, zodat je ook met je bedrijfsauto of camper bij ons terecht kunt. Wil je dat we je voertuig ophalen? Dat kan met onze speciale ophaalservice. De meeste reparaties voeren we binnen een dag uit. Sommige werkzaamheden doen we terwijl je wacht. Drink op je gemak een kop koffie of thee en maak bijvoorbeeld gebruik van ons WIFI-netwerk. Kijk hier welke reparaties en werkzaamheden we zoal uitvoeren.

Bel bij twijfels of vragen

Twijfel je over het functioneren van je auto of wil je advies bij de aankoop van een andere auto? Bel gerust of kom naar ons toe, dan kijken en denken we met je mee. In overleg bespreken we de mogelijkheden en wat we gaan doen. Wij zijn transparant over de kosten en geven graag eerlijk advies. Ook handig is onze eigen garagevanottele-app. Daarin vind je informatie over je eigen auto en wat diverse meldingen betekenen. Met de app kun je ook een afspraak maken en een seintje ontvangen als de auto toe is aan de jaarlijkse APK.

Ons bedrijf is lid van de BOVAG. Dat betekent dat reparaties en APK-keuringen volgens de BOVAG-voorwaarden worden uitgevoerd.

‘Wij bieden vervangend vervoer, auto of fiets’

Bellen kan natuurlijk ook: 024-377 10 09