• slidebg1

  De BOVAG-garage voor alle merken!

  Het adres voor de reparatie en/of APK-keuring van uw auto, bedrijfswagen of camper.

 • slidebg2

  GARAGE VAN OTTELE BESCHIKT OVER ALLE BENODIGDE UITLEESAPPARATUUR

  Het maakt voor ons niet uit hoe nieuw of oud uw vervoermiddel is of van welk merk of type.

 • slidebg3

  GARAGE VAN OTTELE HEEFT 8 BRUGGEN, WAARVAN 1 GROTE BRUG

  Wij repareren uw personenauto, lichte bedrijfswagen of camper in principe binnen 1 dag.

Onderhoud, reparaties en APK

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen. U krijgt advies over het goede moment voor het uitvoeren van een grote beurt, kleine beurt of APK aan uw auto.

Startmotoren, dynamo’s, remmen, koppelingen, zomer-/winterbanden of airco zijn voor ons geen probleem. Indien mogelijk repareren wij het onderdeel. Pas als dat niet meer kan, wordt het vervangen. Beter voor het milieu en ook beter voor uw portemonnee. Wanneer u de onderhoudsbeurt combineert met de APK dan is de keuring gratis.

Wij keuren en/of repareren uw personenauto, lichte bedrijfswagen of camper in principe binnen één dag. We werken aan voertuigen van alle merken en types. U maakt telefonisch of per mail een afspraak en we rekenen op uw komst.Hoe doen we dat?

Onze medewerkers zijn goed gekwalificeerde monteurs en keurmeesters. Om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto’s volgen zij regelmatig cursussen. We beschikken over alle benodigde moderne apparatuur, om storingen uit te lezen, om wielen te balanceren en uit te lijnen, om airco’s te onderhouden, enzovoort.

In onze werkplaats staan acht bruggen, waarvan één grote, voor het onderhoud aan bedrijfswagens en campers.
Onderdelen die we nodig hebben voor het repareren van uw auto kunnen elk uur van de dag worden geleverd.

Ons bedrijf is lid van de BOVAG. Reparaties en APK-keuringen worden volgens de BOVAG-voorwaarden uitgevoerd. Als u dat wenst, kunt u via de site van de BOVAG aangeven dat u tijdig bericht wil ontvangen als uw auto moet worden gekeurd.

Garage van Ottele in Nijmegen is een BOVAG-garage

 
Ontvang een APK-herinnering per e-mail
 

GRATIS LEENFIETS

Als u het vooraf aangeeft, staat er een gratis leenfiets voor u klaar.

 

OPSLAG AUTOBANDEN

Opslag van uw zomer- en winterbanden. Bandenwissel terwijl u wacht.

Garage van Ottele
 • Reparaties binnen 1 dag
 • Personenauto's, bedrijfswagens, campers
 • Oude & nieuwe auto's
 • Alle uitleesapparatuur aanwezig
 • 8 bruggen
 • Koffie terwijl u wacht
 • "Als muzikant maak ik per jaar heel veel kilometers met mijn bandbus. Dat ik kan vertrouwen op mijn auto is dan ook van essentieel belang. Ik heb al ruim tien jaar mijn auto met grote tevredenheid in onderhoud bij Garage van Ottele en dat is niet voor niks. Wat ik erg prettig vind aan Garage Van Ottele is hun grote betrouwbaarheid, servicegerichtheid en flexibiliteit. Verder vind ik dat ze altijd heel transparant zijn in de kosten van het onderhoud. Dankzij Garage van Ottele rijdt mijn bandbus, ondanks zijn aanzienlijke leeftijd, nog steeds als een zonnetje!!"

  Remco Posthumus, De Zebra's (www.dezebras.nl)
 • "Ik ben bij Van Ottele terechtgekomen nadat twee andere garages hun tanden hadden stukgebeten op een mysterieus euvel aan mijn auto. Hein en z'n mensen constateerden al snel dat het om iets ging dat 'lambda sensor' heet. Probleem opgelost. Sindsdien eigenlijk alleen maar meer positieve ervaringen."

  Mascha van Vark
 • "Het telefoonnummer van garage van Ottele weet ik uit mijn hoofd. Niet alleen omdat dit nummer makkelijk te onthouden is maar omdat ik er al jaren kom. Al die jaren toont dit bedrijf zich vakkundig, betrouwbaar en zeer klantgericht. Kwaliteit en deskundigheid staan hoog in het vaandel. Er is persoonlijke aandacht en er wordt met de klant meegedacht. Ook bij een acuut probleem wordt er van alles in werking gezet om het op te lossen en je te helpen. Het is wellicht wat opmerkelijk om het telefoonnummer van je garage te kennen, maar Hein weet niet alleen hoe ik heet maar kan ook uit zijn hoofd het kenteken van mijn auto noemen, en ik geloof zelfs de kilometerstand van het laatste bezoek."

  Guy Honée
 • "Garage van Ottele is een zeer betrouwbare garage. Ook het personeel is zeer betrouwbaar.
  Ik kom al meer dan 15 jaar bij van Ottele en heb sinds mijn bedrijf ook mijn bedrijfswagenpark voor onderhoud ondergebracht bij van Ottele."

  Maarten Postma / Postma Express
 • "Wij komen alweer een paar jaar bij Garage van Ottele. We worden deskundig en vriendelijk geholpen. Er wordt met ons meegedacht. Het voelt gewoon heel vertrouwd. Als er iets mis is met onze bus, dan kunnen we altijd snel terecht. En als de reparatie klaar is, krijgen we gelijk een telefoontje. Zodat we de bus niet lang hoeven missen. Super fijne service."

  Bjorn Berenbroek / Berenbroek installatiebedrijf
© 2020 Garage van Ottele | Privacy- en cookiebeleid | Development & hosting: SBIS Webservices